Bezorging op Valentijnsdag
 

Valentijnsdag is een van de drukste dagen van het jaar, ook voor de bezorgdiensten. In verband met deze enorme drukte is het niet mogelijk om bezorgtijden te garanderen, het is dus ook niet mogelijk om een tijdzending te kiezen op Valentijnsdag. Met opmerkingen die bij een bestelling worden geplaatst omtrent levertijden wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, maar hier wordt geen garantie over gegeven.

Pakketten voor Valentijnsdag worden aangeboden op 14 februari, tussen 8.00 uur en 21.00 uur. (Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat wordt afgeweken van deze tijden)

Levering op zakelijke adressen
 

Zoals eerder is aangegeven kan de bezorgdienst geen bezorgtijden garanderen, dus ook niet voor zakelijke adressen. De bezorgdienst doet zijn uiterste best om zakelijke bezorgadressen worden zoveel mogelijk voor 17.00 uur te bezorgen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk als een bedrijf al gesloten is of als de ontvanger niet meer aanwezig is. Daarom adviseren wij om bestellingen op een particulier adres te laten bezorgen in plaats van een zakelijk adres.

Niet thuis


Mocht de ontvanger niet thuis zijn dan worden er bij de naastte buren geprobeerd om het af te leveren. Er wordt altijd een kaartje achter gelaten bij de ontvanger.